Massage

Voor verlichten van klachten, ontspanning, een energie boost, sportmassage, kindermassage, bij Massage Hellevoet bent u aan het juiste adres.

Tarieven

Massage 30 min

Massage 60 min
Massage 90 min
€30
€55
€75

Cadeaubon

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken: Cadeaubonnen

Klacht-verlichtende massage

Zeg dag tegen klachten.

Klachtverlichtende massage is bedoeld voor het verlichten of verhelpen van lichamelijke klachten en kan vaak ondersteunend werken naast een medische behandeling. Massage zorgt voor meer bewegingsvrijheid van de spieren, versnelling van bloed- en lymfecirculatie en verlaagt het hartritme en bloeddruk. Daarnaast stimuleert massage de productie van endorfine in je lichaam, waardoor deze natuurlijke pijnstiller helpt verlichten bij pijnlijke klachten.

Ontspannings- massage

Lekker zen

Onze ontspannings-massage is bedoeld voor iedereen die even een moment voor zichzelf wilt creëren zonder drukte of verplichtingen, waarbij lichaam en geest weer in balans komen. Bij zowel lichamelijke als mentale vermoeidheid, verkrampte of pijnlijke spieren, helpt een ontspannings-massage om weer tot jezelf te komen. Want rust en ontspanning doet wonderen… en voelt altijd als een cadeautje voor jezelf!

Sport massage

Snel weer aan de slag

Sportmassage is voornamelijk gericht op de conditie en onderhoud van de spieren bij veelvuldige inspanning. Dit hoeft dus niet alleen bij sporters voor te komen, maar eigenlijk bij iedereen die veelvuldig intensieve inspanning verricht. Door het toepassen van verschillende massagetechnieken worden de spieren los gemaakt voor meer bewegingsvrijheid, betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en vocht in het spierweefsel, waardoor blessures voortijdig kunnen worden voorkomen en of spieren sneller kunnen herstellen. Sportmassage kan dus het beste zowel voor (als warming up) als na de inspanningsactiviteiten worden toegepast.

Huisregels

 Bij je eerste bezoek is het prettig om tenminste 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Alleen CONTANT betalen.

Onze simpele huisregels zijn van toepassing op alle behandelingen en dienen te allen tijde te worden gerespecteerd.

Bij het NIET naleven van deze huisregels vindt er GEEN behandeling plaats.

Wanneer je verhinderd bent of de massageafspraak wilt verzetten, kan je dit het beste zo tijdig mogelijk aan ons door te geven.

U mag niet onder invloed zijn van alchohol of drugs.

Verzoek tot erotische behandeling wordt ABSOLUUT NIET gewaardeerd en leidt dan ook direct tot annulering van de behandeling.

Roken in het pand is NIET toegestaan.

Buitensporig gedrag en of taalgebruik wordt niet gewaardeerd en leidt dan ook direct tot annulering van de behandeling.

THAT’S IT!

Gallery

Volg ons

Email Me