KLACHTEN VERLICHTEN

KLACHTEN VERLICHTEN?

De Body & Skin Fix behandelingen kunnen bijna alle spier-, doorbloeding- en blokkade- gerelateerde lichaamsklachten verlichten of zelfs verhelpen. Over de specifieke onderwerpen en mogelijkheden lees je hieronder meer.

REUMATISCHE AANDOENINGEN?

Reumatische aandoeningen zoals fibromyalgie, artritis, jicht, en overige reumatische vormen kunnen aanzienlijk worden verlicht door de Body & Skin Fix ultra frequentie- & infra-rood Therapie. Doordat spieren door de Ultra Sound en drukgolven getraind worden ontstaat er een betere bloedcirculatie in het spierweefsel, waardoor opgehoopte afvalstoffen die de klachten veroorzaken sneller worden afgevoerd. Hierdoor kunnen de spieren zich meer ontspannen en krijgen de gewrichten meer ruimte. Dit zorgt direct voor verlichting van de klachten. Doordat Infra rood wordt gecombineerd met de Ultra Sound en Drukgolven, dringt de werking nog dieper door in het spierweefsel en zorgt dit voor een versnelde reactie van dit gehele herstelproces.

VERWIJDEREN VAN VET- EN VOCHT-OPHOPINGEN?

Ook voor het verwijderen van vet en vochtophopingen biedt de Body & Skin Fix behandeling een gezonde remedie met directe resultaten. De Ultra Sound breekt vetcellen af en maakt het celmembraan doorlatend. Het vrijgekomen vetweefsel wordt omgezet in glycerol en vetzuren die nu door de lever via de normale lichaamseigen stofwisseling kunnen worden afgevoerd. Electro-lipolyse verwijderd vet en vochtophopingen terwijl infra rood zorgt voor een diepere doordringing in het vetweefsel en activeert enzymen en het metabolisme, waardoor toxinen en vetweefsel vrijkomen. Deze combinatie is dus uitermate geschikt voor het verlichten van vocht en vet gerelateerde klachten zoals o.a. cellulite, oedeem, lipoedeem, lymfoedeem etc.

RUG-, NEK- & SCHOUDER-KLACHTEN?

De meeste rug-, nek- en schouderklachten worden veroorzaakt door verkramping, verstijving of verkorting van spieren door bv. stress, intensieve sport, arbeid of overige herhaaldelijk overbelaste lichaamshoudingen of bewegingen. Toxinen en overige afvalstoffen worden dan niet voldoende afgevoerd en hopen zich dan op in het spierweefsel, waardoor de flexibiliteit van de spieren sterk afneemt en als stijf en pijnlijk wordt ervaren. De ultra frequentie van de Body & Skin Fix behandeling maakt de spieren weer los en elastisch, dringt door de infra-rood tot het diepste spierweefsel door en activeert tot slot het lymfedrainage programma die de aanwezige toxinen en overige afvalstoffen afvoert.

KLACHTEN DOOR VERZWAKTE SPIEREN VERLICHTEN?

De Body & Skin Fix behandeling zorgt voor het opbouwen van sterke spieren zoals in een sportschool echter zonder intensieve inspanning. Wanneer jij niet in staat bent om te sporten terwijl een sterkere spieropbouw voor jou wel noodzakelijk is, zoals bij bv. Bij MS patiënten, fysio patiënten, kortademige patiënten of personen met Bekkeninstabiliteit, biedt de Body & Skin Fix behandeling een mooi alternatief om deze klachten sterk te verlichten of in sommige gevallen zelfs te verhelpen. De electro spierstimulatie van de behandeling zorgt voor het aanspannen, vasthouden en loslaten van de benodigde spiergroepen, terwijl jij rustig en ontspannen op de behandelstoel ligt. Op deze manier is iedereen in staat om bv. 800 buikspieroefeningen en 1200 dijbeen-spieroefeningen in 30 minuten te doen zonder enige inspanning.

VERLICHTEN VAN HUIDKLACHTEN?

Ook bij het verlichten van huidklachten kan de Body & Skin Fix behandeling een grote rol spelen. Vaak zijn huidaandoeningen zoals acne, striae of spataderen de oorzaak van een verminderde doorbloeding die verklevingen, huidverslapping, vochtophoping of zelfs ontstekingen van de huid kunnen veroorzaken. Door de spierstimulatie te combineren met infra-rood, ultra frequentie en lymfedrainage wordt de doorbloeding geoptimaliseerd en afvalstoffen versneld afgevoerd, zodat ook deze klachten sterk worden verlicht of in sommige gevallen zelfs worden verholpen. Ook de opname van huidverzorgende producten zal hierdoor sterk worden verbeterd. Na de behandeling zal de huid dan ook strakker zijn, verbeterde textuur hebben (kleur en glans) en eventuele vochtophopingen aanzienlijk zijn gereduceerd.

SLAAP- STRESS- & ONTSPANNINGS-KLACHTEN?

De Body & Skin Fix behandeling biedt niet alleen sterke ondersteuning bij slaap-, stress en ontspanningsklachten, maar ook depressie, angstaanvallen, migraine, concentratieproblemen, futloosheid etc. Door de intensieve spieropbouw, sterk verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen komen net zoals bij intensief sporten tijdens de Body& Skin Fix behandeling de stoffen oxytocine (geluks- of knuffelhormoon) en serotonine (geheugen, stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit, eetlust en verwerking van pijnprikkels)vrij. De Body & Skin Fix behandeling activeert dus deze lichaamseigen stoffen die jouw nachtrust, ontspanning, focus en gemoedstoestand een ware “BOOST” geven.

WANNEER GEEN BODY & SKIN FIX BEHANDELING?

– Bij zwangerschap
– Bij borstvoeding
– Bij hartproblemen
– Als jij een pacemaker hebt
– Bij metalen implantaten (in de te behandelen zones)
– Bij leveraandoeningen (bv. hepatitis, Cirrose)
– Bij nierstenen
– Bij epilepsie (vroegere epilepsie is geen probleem)

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN VOOR ANDERE DOELEINDEN?

Onze Body & Skin Fix behandelingen kunnen uiteraard ook worden toegepast voor andere doeleinden.
Daarover kun je meer lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

– AFSLANKEN
– GEZICHTS-BEHANDELINGEN
– FITNESS
– ALGEHELE GEZONDHEID

ONZE CADEAUBON... ALTIJD EEN GEZONDE VERRASSING MET SUCCES!

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken:  Cadeaubonnen

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN

AFSLANKEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 2

Klik Hieronder...

ANTI-CELLULITE BEHANDELING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

KLACHT-VERLICHTING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN LICHAMELIJKE KLACHTEN VERLICHTEN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

CONTACT OPNEMEN?

BODY & SKIN FIX CONTACT OPNEMEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

BODY & SKIN FIX TARIEVEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 4

Klik Hieronder...

BEAUTY BEHANDELINGEN

GEZICHTS-BEHANDELNGEN

Klik Hieronder...

MAKEUP / VISAGIE

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN MAKEUP : VISAGIE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

WENKBRAUWEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN WENKBRAUWEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

WIMPERS

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

PORTFOLIO JOYCE

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

BEAUTY TARIEVEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY MAKE-UP WENKBROUWEN WIMPERS TARIEVEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...