Gezichts-behandelingen

BODY & SKIN FIX GEZICHTS-BEHANDELINGEN

De Body & Skin Fix gezichtsbehandelingen zijn bedoeld voor het verjongen, verbeteren en verstevigen van de huid. Deze ontspannen behandeling zorgt voor verbeterde elasticiteit van de huid, geeft een lifting effect en biedt anti-aging door de aanmaak van elastine en vernieuwde collageen.

GEZICHTS-BEHANDELINGEN IN 2 OF 3 FASEN

De Body & Skin Fix gezichtsbehandeling bestaan (afhankelijk van de benodigde en toepasbare behandelingen) uit 2 of 3 fasen te weten:

1. Microdermabrasie (indien nodig of mogelijk)
2. Ultra Frequentie Therapie
3. Chrome Licht Therapie

MICRO-DERMABRASIE

Microdermabrasie is razend populair omdat deze behandeling na al slechts 1 keer een mooie natuurlijke “Glow” van de gezichtshuid geeft. Uiteraard biedt het volgen van een kuur een nog mooier resultaat.

WAT IS MICRO-DERMABRASIE?

Microdermabrasie is een peeling van de bovenlaag van de huid (epidermis) die d.m.v. micro kristallen onder vacuum wordt toegepast. De kristallen bestaan uit diamantslijpsel en beschadigingen de huid niet. Hiermee krijgt de huid een egale peeling totdat het gewenste niveau is bereikt. De huid wordt als het ware gepolijst, waarbij dode huidcellen worden verwijderd en oneffenheden worden verminderd. Herhaling van deze behandeling resulteert dan ook in een mooiere en egalere huid.

WAT DOET MICRO-DERMABRASIE VOOR JOUW HUID?

Microdermabrasie verwijderd de bovenst huidlaag waardoor werkzame stoffen beter kunnen worden opgenomen. Daarnaast wordt de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen in de huid gestimuleerd. Ook maakt microdermabrasie de porien minder grof en vervaagt fijne rimpels, waardoor de huid vele male gladder en fijner aan zal voelen al na de eerste behandeling.

WAT KAN MICRO-DERMABRASIE ALLEMAAL BEHANDELEN?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en bevat de volgende diverse behandelingen:

– Rimpels
– Onzuivere Huid
– Huidveroudering
– Pigment Vlekjes
– littekens
– Zonneschade
– Rokershuid
– Grove Poriën
– Grove Huidstructuur
– Futloze Huid

AANTAL BENODIGDE MICRO-DERMABRASIE BEHANDELINGEN

Het aantal benodigde behandeling is afhankelijk van jouw leeftijd. Het ouder worden zorgt voor een vertraagde celdeling waardoor er meerdere behandelingen benodigd kunnen zijn voor een voor jou wenselijk resultaat.

HOEVEEL MICRO-DERMABRASIE BEHANDELINGEN MAG JIJ ONDERGAAN?

Een kuur bestaat uit 1 behandeling per week voor de duur van 2 weken (dus 2 behandelingen). Omdat de opper-huidlaag wordt verwijderd is jouw gezichtshuid dus extra kwetsbaar en dien je dus niet teveel behandelingen achter elkaar te doen. Na de eerste kuur kan je voor onderhoud 1 behandeling in de 4 tot 6 weken doen. Hiermee blijf jouw huid nieuwe cellen aanmaken en zal een mooie strakke en frisse look vertonen.

IS MICRO-DERMABRASIE PIJNLIJK?

Nee de Microdermabrasie behandeling is volledig pijnloos en wordt in de regel als ontspannen ervaren door de werking van de diamantkristallen.

HOE ZIET MIJN HUID ERUIT DIRECT NA DE BEHANDELING?

Direct na de behandeling kan het zijn dat jouw huid een beetje rood oplicht omdat de doorbloeding van de huid drastisch is gestimuleerd. Ook kan het zijn dat de huid lichtjes schilferig aanvoelt, omdat de aanmaak van nieuwe cellen rigoureus in werking is gezet. Eventuele schilferigheid is erg mild, zie je nauwelijks en verdwijnt zeer snel.

NA DE MICRO-DERMABRASIE BEHANDELING

Na de Microdermabrasie behandeling staat jouw huid volledig open om goede natuurlijke werkstoffen op te nemen en vast te houden, waardoor je huid aanzienlijk zal verbeteren. De specialisten van de Body & Skin Fix Behandeling kunnen jou hierover adviseren. Omdat de huid nu gevoeliger is geworden is het belangrijk om deze te beschermen tegen de dagelijkse UV straling met bv. een dagcreme. Ook hierover kunnen de Body & Skin Fix specialisten jou adviseren.

WAT BESLIST NIET DOEN NA EEN MICRO-DERMABRASIE BEHANDELING

Na de microdermabrasie behandeling is het raadzaam om 2 tot 4 weken jouw gezicht zowel voor als na de behandeling  niet bloot te stelen aan de felle zon. Niet in chloorwater  gaan zwemmen en 2 dagen van tevoren geen make-up te gebruiken. Minerale make-up kan wel gewoon gebruikt worden. 

WANEER MAG JE GEEN MICRO-DERMABRASIE BEHANDELING ONDERGAAN?

Microdermabrasie kent ook een aantal contra indicaties. In de onderstaande situaties is het dan ook niet verantwoord om een Microdermabrasie behandeling te ondergaan.

– Bij moedervlekken
– Bij eczeem
– Bij psoriasis
– Bij huidontstekingen
– Bij een koortslip
– Bij Zonverbranding
– Bij Vitamine A medicatie (Isotretinoine en Roaccutane)
– Bij Rosacea
– Bij Huidkanker
– Bij Actieve Acne
– Bij Herpes
– Bij Actinische Keratose
– Wanneer je Vitamine A hebt gebruikt moet jij hier minimaal 9 maanden mee zijn gestopt.

DOEL VAN ULTRA FREQUENTIE THERAPIE

Ultra frequentie Therapie Wordt toegepast voor het glad maken van rimpels, herstel van gezichtscontouren en het activeren van de aanmaak van nieuw en gezond collageen.

HOE WERKT ULTRA FREQUENTIE THERAPIE?

De apparatuur geeft een ultra frequente energie af die tot wel 5mm diep de huidlagen en het onderliggende weefsel binnendringt. Wanneer de therapeut de hoogfrequente energie met precisie in de huid aanbrengt ontstaat er een gelijkmatige warmte die exact op het volume van de huid is afgestemd. Door de onderhuidse verwarming trekt het collageen, de bouwsteen van jou huidstructuur direct samen. Dit effect zorgt ervoor dat jouw huid en gezichtscontouren direct strakker worden en de aanmaak van nieuw en gezond collageen in gang wordt gezet. Het weefsel verstrakt zich nog verder waardoor de huid er jonger, gladder en dus mooier uit gaat zien.

HOE VAAK IS DE ULTRA FREQUENTIE BEHANDELING NODIG?

Wij adviseren 6 sessies van 30 minuten met een rustperiode van 7 dagen tussen de behandelingen. De behandeling is direct zichtbaar, maar omdat de huid zich blijft herstellen en het nieuwe collageen moet groeien is het uiteindelijke resultaat pas zichtbaar na 3 tot 6 maanden.

ULTRA FREQUENTIE IS GEHEEL PIJNLOOS

De behandeling is geheel pijnloos. Je voelt een verwarming optreden tijdens de behandeling die verdwijnt wanneer de behandelkop wordt verplaatst. Na de behandeling kunnen jouw dagelijkse activiteiten gewoon weer worden hervat.

WANNEER GEEN ULTRA FREQUENTIE BEHANDELING?

Wij doen geen Ultra frequentie behandeling bij de volgende contra indicaties:

– Bij zwangerschap
– Bij zware astma
– Bij tumoren en of soortgelijke vergroeiingen
– Bij inwendige bloedingen
– Bij hartfalen en of overige hart problemen
– Bij hemofilie (bloed stollingsziekte)
– Bij tuberculose van botten
– Bij dermatologische aandoeningen
– Bij open wonden of soortgelijke zware aandoeningen
– Bij zenuw aandoeningen of zenuwziektes
– Als jij een pacemaker hebt
– Bij metalen prothesen (deze kunnen de ultra sound reflecteren)
– Bij nierinsufficiëntie of nierfalen
– Bij epilepsie (vroegere epilepsie is geen probleem)
– Bij cosmetische implantaten (siliconen, botox of andere implantaten etc.)

BODY & SKIN FIX CHROME LICHT THERAPIE

De Body & Skin Fix chrome licht behandelingen bestaan ​​uit het bestralen van de hals en het gezicht met verschillende kleuren chrome licht voor het snel verkrijgen van cosmetische schoonheidseffecten. Deze behandeling kan worden gecombineerd met andere gezichtsbehandelingen voor een sneller en mooier resultaat.

HOE WERKT CHROME LICHT THERAPIE?

De Chrome Licht Therapie is een nieuwe techniek die gebaseerd is op de resonantie (trillingen) van onze huidcellen. Cosmetische huidproblemen worden door deze techniek beschouwd als een onbalans in de resonantie van de huidcellen. Chrome licht bestaat uit verschillende lichtkleuren met ieder een eigen resonantie in een specifiek frequentiegebied. Wanneer de huid wordt bestraald met chrome licht, past het chrome licht de resonantie van de huidcellen aan en komt de resonantie van de huidcellen hiermee in harmonie en dus weer in balans.

DIEPGANG EN ENERGIE VAN HET CHROME LICHT KLEUREN-SPECTRUM

Het chrome licht spectrum bestaat uit 7 kleuren met ieder een eigen karakteristiek m.b.t. diepgang in de huid en hoeveelheid afgifte van energie. De kleuren bestaan opeenvolgend uit:

– Rood
– Oranje
– Geel
– Groen
– Paars
– Blauw
– Roze

Bovengenoemde kleuren zijn dus qua karakteristieken opeenvolgend, waarbij de eerste kleur rood het diepst in de huid doordringt maar het minste energie afgeeft. Zo dringt de laatste kleur roze het minst door in de huid maar geeft de meeste energie af.

VOORAF TYPE HUID EN HUIDPROBLEEM BEPALEN

Voorafgaand aan de chrome licht behandeling dient eerst te worden bepaald om welk type huid het hier gaat. Dit wordt gedaan d.m.v. een vochtmeting analyse in het gezicht, waarvan de Body & Skin Fix apparatuur aangeeft of het om een gedehydreerde huid, een normale huid of een vettige huid gaat. Daarnaast wordt het huidprobleem zoals bv. Verminderde aanmaak van collageen, rimpels, acne, huidverslapping, pigmentvlekjes etc. door de behandelend specialist vastgesteld. Hierna kan voor jouw de juiste kleur (of combinatie van kleuren) specifiek op jouw persoonlijke profiel en behoeften worden ingesteld.

COLLAGEEN CELLULOSE MASKER

Voordat de het chrome lichtprogramma wordt gestart wordt er een collageen cellulose masker op jouw gezicht aangebracht met werkzame stoffen. Deze stoffen hydrateren de huid en worden door het chrome licht extra snel opgenomen.

UITLEG KLEUREN CHROME-LICHT  THERAPIE

Hieronder vindt je een overzicht van het Body & Skin Fix Chrome Licht Therapie kleurenspectrum en de bijbehorende karakteristieke eigenschappen.

CHROME LICHT ROOD

De chrome licht kleur rood is actief in het vochtregulerend gebied, lymfe- en bloedstelsel. In de cosmetische sector wordt deze kleur voornamelijk toegepast bij een grove huid, bij ophoping van afvalstoffen in de huid, vocht vasthoudende huid (oedeem) of cellulite vorming van de huid.

CHROME LICHT ORANJE

De chrome licht kleur oranje wordt in de cosmetische sector voornamelijk toegepast bij een vettige huid of jonge mensen met gemiddelde acne vorming, mee-eters of dikke huid. Het werkt ook bij een vlekkerige huid, overgewicht of cellulite, welke is ontstaan vanuit een onbalans in het spijsverterings-process en belemmering van het endocrien systeem. Het werkt in gevallen van beginnende cellulite vorming. Het bevorderd de haarglans en verminderd vettige roos-vorming veroorzaakt door over actieve aanmaak van vetten.

CHROME LICHT GEEL

De chrome licht kleur geel wordt in de cosmetische sector voornamelijk toegepast voor vettige-, futloze huid, voor de rijpe huid met acne en voor een lymfe boost. Geel wordt vaak gebruikt in combinatie met andere kleuren voor huidonzuiverheden, welke neigen naar acne door zuurstof tekort in de boven huidlaag en leiden tot irritatie en kleurloze huid. Het activeert het lymfe stelsel, zuivert de lever, darmstelsel, huid en het bloed.

CHROME LICHT GROEN

De chrome licht kleur groen wordt in de cosmetische sector voornamelijk toegepast bij droge-, slappe en gerimpelde huid veroorzaakt door huidveroudering en gebrek aan voeding en vocht. Het beïnvloed het weefsel en spiergestel en wordt ingezet bij vroegtijdige huidveroudering, rimpels, verlies kleurtoon en vlekkerige huid, ondervoede huid en hydratatie van de huid. Het werkt perfect in gevallen van verzwakt bindweefsel.

CHROME LICHT PAARS

De chrome licht kleur paars wordt in de cosmetische sector voornamelijk toegepast bij sproeten en pigmentvlekken veroorzaakt door oxidatie en overvloedige huidvetten. Hoofdzakelijk wordt de kleur paars ingezet bij huidaandoeningen..

CHROME LICHT BLAUW

De chrome licht kleur blauw wordt in de cosmetische sector voornamelijk toegepast bij Couperose (een dunne bleke huid met zichtbare bloedvaatjes), verwijde poriën of samengetrokken en verstopte huid. Blauw heeft een ontsmettende en antibacteriële werking en kalmeert het warm of rood worden van de huid. Blauw werkt goed op rimpels en een strakke huid of cellulite door stress.

CHROME LICHT ROZE

De chrome licht kleur roze wordt in de cosmetische sector het vaakst gebruikt en voornamelijk toegepast bij huidverbetering. Het verlicht de huidspanning, stimuleert en revitaliseert met grote nauwkeurigheid en sensitiviteit en heeft een positief effect op lichaam en geest. Roze wordt het meest ingezet voor huidimperfecties zoals huid veroudering en rimpels. Rose is de kleur bij uitstek voor huidverjonging, vervaging van rimpels en een frisse gezonde huidglans.

JOUW PERSOONLIJKE KLEUREN MIX

Uiteraard kunnen alle bovengenoemd kleuren met hun eigenschappen worden gemixt, zodat deze altijd specifiek op jouw persoonlijke profiel en behoeften aansluiten.

WANNEER GEEN CHROME LICHT BEHANDELING?

Alleen Wanneer jij een lichtallergie hebt, doen wij geen chrome licht behandeling.

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN VOOR ANDERE DOELEINDEN?

Onze Body & Skin Fix behandelingen kunnen uiteraard voor verschillende doeleinden worden toegepast. Daarover kun je meer lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

– KLACHTEN VERLICHTEN
– AFSLANKEN
– FITNESS
– ALGEHELE GEZONDHEID

ONZE CADEAUBON... ALTIJD EEN GEZONDE VERRASSING MET SUCCES!

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken:  Cadeaubonnen

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Voor vragen of het maken van een afspraak…Klik op de knop hieronder!