FITNESS

FITNESS

We weten allemaal wat fitness voor lichaam en geest kan doen. De nieuwe trendy Body & Skin Fix behandelingen bieden d.m.v. gecombineerde ultra frequentie, infra-rood en electro-lipolyse voor iedereen die aanzienlijke fitness resultaten wenst te behalen op gezonde wijze en in een veel kortere tijd de ideale oplossing. Daarover lees je hieronder meer.

FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL?

De Body & Skin Fix behandelingen zijn o.a bedoeld voor iedereen die op zoek is naar fitness zonder sportschool.
Zo kan het zijn dat jij door drukte te beperkt bent in je tijd, te zwak bent (door bv. een aandoening of operatie) om in een sportschool te gaan sporten of gewoonweg niet de discipline kan opbrengen om een sportschool voldoende regelmatig te bezoeken. In deze gevallen zijn de Body & Skin Fix behandelingen ideaal voor jou!

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

HOE WERKT DE BODY & SKIN FIX BEHANDELING?

Wanneer jij een Body & Skin Fix behandeling bij ons ondergaat ga jij op de behandelstoel liggen, waarna wij jou gaan inwikkelen met onze Body & Ski Fix wraps. Deze wraps zijn doordrenkt in hoogwaardig werkzame stoffen die naast verbeterde geleiding tevens zorgen voor detox, anti cellulite, revitalisatie van spataderen, vermoeide huid of benen en verbeterde thermische isolatie van microcirculatie bij afslanken. Vervolgens worden de 8 elementen van de Body & Skin Fix apparatuur die ultra sound, infra-rood en Electro-lipolyse combineert daar strategisch bovenop bevestigd. Nu ben je klaar voor de behandeling “just lay back and relax!”

WAT GAAT DE BODY & SKIN FIX APPARATUUR DOEN?

De Body & Skin Fix Apparatuur stuurt verschillende golven d.m.v. Ultra sound en electro stimulatie via de zenuwen naar de hersenen om iedere vezel in de spieren aan te spannen, vast te houden en weer los te laten in een specifiek op jou afgestemd ritme en intensiteit. De spiervezels waarop deze golven zijn afgestemd zijn: de witte vezels, de rode vezels en de intermediare vezels. Doordat de Body & Skin Fix apparatuur geen energie toevoegt zal het lichaam dus zelf energie opwekken uit het verbranden van aanwezige overtollige vetmassa en snelle suikers. Uitgebreide informatie over de specifieke werking van Ultra Sound, Electro Lipolyse en infra Rood Kun je lezen via de knop hieronder.

BEHANDELINGS-PROGRAMMA IN 4 STAPPEN

Simpel gezegd volgt het Body & Skin Fix behandelingen-programma 4 stappen te weten:
1. Activatie van de witte spiervezels
2. Activatie van de rode spiervezels
3. Activatie van de intermediare spiervezels
4. Activatie van Lymfe drainage

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

ACTIVATIE VAN DE WITTE SPIERVEZELS

De witte spiervezels bestaan voornamelijk uit enzymen die de in het lichaam aanwezige snelle suikers verbranden. De voedingsstof voor de witte spiervezels bestaat dus uit suikers. De energie die door de witte spiervezels wordt opgeleverd tijdens de verbranding van suikers is vluchtig en voor de korte termijn. De witte vezels worden dan ook het eerste geactiveerd tijdens de behandeling.

ACTIVATIE VAN DE RODE SPIERVEZELS

Na activatie van de witte spiervezels worden de rode spiervezels geactiveerd. De rode spiervezels bestaan uit enzymen die vet verbranden. De rode vezels hebben dus vetmassa nodig als voedingsbron. De energie die vrijkomt tijdens de vetverbranding door de enzymen van de rode spiervezels is meer consistent en dus voor de langere termijn. Hierin zie je dus dat de volgorde van groot belang is om zowel suikers als vetmassa gelijktijdig optimaal te verbranden.

ACTIVATIE VAN DE INTERMEDIARE SPIERVEZELS

De intermediare spiervezels bestaan uit enzymen die zowel suikers als vetmassa verbranden om energie op te wekken. De opgewekte energie uit de intermediare spiervezels zorgt voor een lange termijn verbranding. De intermediare spiervezels worden dan ook als laatste geactiveerd.

LYMFE DRAINAGE AFVOER VAN AFVALSTOFFEN

De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage, waarin de vrijgekomen toxinen en overige afvalstoffen op natuurlijke wijze door het lichaam versneld worden afgevoerd.

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

HOT INFRA-ROOD DE “EXTRA TURBO” TIJDENS HET GEHELE PROCESS

Door de toepassing van infra Rood tijdens de electro stimulatie en ultra frequentie behandeling wordt een optimalisatie gerealiseerd van bovengenoemde processen die tot wel 7 keer sneller en effectiever is. Omdat Body & Skin Fix als enige technologie beschikt over het meest geavanceerde softwareprogramma die gelijktijdig ultra sound, electro lipolyse en infra Rood combineert, zal geen enkele andere behandeling zo snel en doeltreffend resultaat boeken als deze. Over Infra Rood Kun je meer lezen via de knop hieronder.

Body & Skin Fix Intensieve Spier Training

ZEER INTENSIEVE SPIER- TRAINING

Tijdens de behandeling wordt de zeer intensieve spier-training rustig opgebouwd tot een extreme workout die vergelijkbaar is met een 3 a 4 uur durende extreme sportschool workout, waarin jij tot wel 800 sit-ups en 1200 dijbeen- spieroefeningen doet. En het mooie van dit alles is dat deze gehele sessie relaxed plaatsvindt in slechts 30 minuten vanuit je "luie behandelstoel" zonder dat jij zelf enige inspanning hoeft te verrichten! Hiermee wordt dus in zeer korte tijd het maximale resultaat behaald op een prettige manier!

48 UUR LANG DOORWERKEN

Door de intensiteit van activatie in het spierweefsels gecombineerd met de diepgang van de infra Rood technologie, blijven bovengenoemde processen dan ook na iedere behandeling 48 uur lang doorwerken. Jouw lichaam blijft dus tot 48 uur lang na de behandeling vetten en suikers verbranden.

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

LEKKERDER IN JE VEL DOOR DE MAGISCHE STOFJES!

Door de intensieve spieropbouw, sterk verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen komen net zoals bij intensief sporten tijdens de Body& Skin Fix behandeling de stoffen oxytocine (geluks- of knuffelhormoon) en serotonine (geheugen, stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit, eetlust en verwerking van pijnprikkels)vrij. De Body & Skin Fix behandeling activeert dus deze lichaamseigen stoffen die jouw nachtrust, ontspanning, focus en gemoedstoestand een ware “BOOST” geven.

CONTRA INDICATIES

Ondanks dat de Body & Skin Fix behandelingen volkomen veilig en betrouwbaar zijn, mag er in sommige gevallen ter preventie geen body & Skin Fix behandelingen worden ondergaan. Om deze reden zijn uit voorzorgsmaatregel dan ook de volgende onderstaande contra indicaties samengesteld. Wanneer je twijfelt of jouw aandoening behoort tot de hier onderstaande contra indicaties of mogelijk een risico zou kunnen vormen tijdens een behandeling, adviseren wij om eerst jouw behandelend arts of specialist hierover te raadplegen!

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

WANNEER GEEN BODY & SKIN FIX BEHANDELING?

– Bij zwangerschap
– Bij borstvoeding
– Bij hartproblemen
– Als jij een pacemaker hebt
– Bij metalen implantaten (in de te behandelen zones)
– Bij leveraandoeningen (bv. hepatitis, Cirrose)
– Bij nierstenen
– Bij epilepsie (vroegere epilepsie is geen probleem)

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN VOOR ANDERE DOELEINDEN?

Onze Body & Skin Fix behandelingen kunnen uiteraard ook worden toegepast voor andere doeleinden.
Daarover kun je meer lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

– AFSLANKEN
– GEZICHTS-BEHANDELINGEN
– KLACHTEN VERLICHTEN
– ALGEHELE GEZONDHEID

ONZE CADEAUBON... ALTIJD EEN GEZONDE VERRASSING MET SUCCES!

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken:  Cadeaubonnen

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN

AFSLANKEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 2

Klik Hieronder...

ANTI-CELLULITE BEHANDELING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

KLACHT-VERLICHTING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN LICHAMELIJKE KLACHTEN VERLICHTEN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

CONTACT OPNEMEN?

BODY & SKIN FIX CONTACT OPNEMEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

BODY & SKIN FIX TARIEVEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 4

Klik Hieronder...

BEAUTY BEHANDELINGEN

GEZICHTS-BEHANDELNGEN

Klik Hieronder...

MAKEUP / VISAGIE

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN MAKEUP : VISAGIE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

WENKBRAUWEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN WENKBRAUWEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

WIMPERS

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

PORTFOLIO JOYCE

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

BEAUTY TARIEVEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY MAKE-UP WENKBROUWEN WIMPERS TARIEVEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...