Body Analyse

JOUW COMPLETE BODY ANALYSE

Wanneer jij bij ons een Body & Skin Fix Body behandeling ondergaat, doen wij voorafgaand aan iedere behandeling een complete body analyse van jouw lichaam. Onze software maakt vervolgens een rapportage van de gemeten waarden die wij vervolgens naar jouw e-mailen. Hierdoor ben jij in staat om jouw progressie van jouw behaalde resultaten zelf thuis op ieder gewenst moment rustig te bekijken, vergelijken en bij te houden.

WELKE BODY ANALYSE WAARDEN WORDEN ER VAN JOU GEMETEN?

De waarden die door onze apparatuur worden gemeten zijn o.a.:

– Jouw algehele gezondheid (samengesteld uit onderstaande waarden)
– Jouw percentage lichaamsvet
– Jouw totale percentage lichaamswater
– Jouw visceraal vetniveau
– Jouw basale metabolisme (BMR)
– Jouw metabolische leeftijd
– Jouw spiermassa
– Jouw conditie niveau
– Jouw botmassa

WAT BETEKENEN JOUW BODY ANALYSE WAARDEN?

Hieronder vind je de uitleg van alle boven genoemde waarden. Deze waarden vindt jij dus terug in jouw persoonlijke rapportage die wij per e-mail naar jou hebben verzonden.

WAT IS JOUW PERCENTAGE LICHAAMSVET?

Jouw percentage lichaamsvet is de hoeveelheid lichaamsvet in jouw totale lichaamsgewicht. Onderzoek heeft aangetoond dat het verlagen van een te hoog percentage lichaamsvet de kans op aandoeningen zoals hoge bloedruk, hartziekten, diabetes en kanker aanzienlijk verlaagt. Te weinig lichaamsvet kan ook zorgen voor een verhoogde kans op gezondheidsproblemen.

WAT IS JOUW TOTALE PERCENTAGE LICHAAMSWATER?

Jouw totale percentage lichaamswater is het totale percentage vocht in jouw lichaam van jouw totale gewicht. Dit is zeer belangrijk in veel lichaamsprocessen en vind je dan ook terug in alle cellenweefsels en organen. Een gezond percentage lichaamsvocht laat jouw lichaam beter functioneren en verlaagt mogelijke gezondheidsproblemen. Het totale percentage lichaamswater kan fluctueren door een grote maaltijd, het drinken van alchohol, ziekte, menstruatie bewegen of baden. Een gezond percentage lichaamswater moet dus over een gemiddelde periode worden bekeken. Wanneer het percentage lichaamsvet toeneemt daalt meestal het percentage lichaamswater. Wanneer het lichaamsvet dus afneemt zal het percentage lichaamsvocht dus geleidelijk gaan stijgen.

WAT IS JOUW VISCERAAL VETNIVEAU?

Het visceraal vetniveau is het vet in de buikholte rond de vitale organen. Zelfs wanneer jouw lichaamsgewicht en vetgehalte constant blijven zal naar mate jij ouder wordt de vetverdeling worden verschoven naar het buikgedeelte vooraan de menopauze. Een gezond visceraal vetniveau verlaagt de kans op hartziekten, hoge bloeddruk en diabetes type 2.

WAT IS JOUW BASALE METABOLISME (BMR)?

Jouw basale metabolisme is het minimale energie niveau welke benodigd is om jouw lichaam, bloedsomloop organen, zenuwstelsel, lever, nieren en overige organen te laten werken. Deze energie wordt opgewekt uit het verbranden van calorieën. Jij verbrandt dus ook calorieën tijdens je slaap. Ongeveer 70% van jouw dagelijks verbruikte calorieën is nodig voor jouw basale stofwisseling. Jij verbruikt energie bij iedere vorm van activiteit en hoe intensiever de activiteit hoe meer calorieën jij verbrandt. Dat komt doordat jouw skeletsperen (die ongeveer 40% van jouw lichaamsgewicht vormen)werken als een verbrandingsmotor van calorieën en verbruiken dus veel energie. Dus hoe meer spiermassa jij hebt hoe hoger jouw basale stofwisseling zal zijn. Het basale metabolisme neemt toe van een kind tijdens de groei en neemt geleidelijk af vanaf 16 of 17 jarige leeftijd. Een hoger basaal metabolisme verbrandt meer calorieën waardoor lichaamsvet sneller wordt verminderd. Een laag basaal metabolisme maakt het moeilijker om lichaamsvet en daarmee het algehele lichaamsgewicht te verminderen.

WAT IS JOUW METABOLISCHE LEEFTIJD?

De metabolische leeftijd is de leeftijd die past bij de gemeten BMR waarde. Als jouw metabolische leeftijd hoger is dan jouw werkelijke leeftijd dan moet jouw metabolisme worden verbeterd. Meer gezonde spieren opbouwen betekend verlaging jouw metabolische leeftijd.

WAT IS JOUW SPIERMASSA?

Spiermassa is het totale gewicht aan spieren in jouw lichaam. Deze bestaan uit skeletspieren, gladde spieren (zoals hart- en spijsverteringsspieren) en het aanwezige vocht in deze spieren. Spieren zijn de motor voor het verbranden van energie, dus hoe meer spiermassa hoe meer energie er wordt verbrandt, vet wordt verminderd en op een gezonde manier gewicht wordt verloren.

WAT IS JOUW CONDITIE NIVEAU?

Jouw conditieniveau wordt bepaald aan de hand van het gemeten lichaamsvet t.o.v. de spiermassa in jouw lichaam. Wanneer jij dus actiever wordt en jouw lichaamsvet wordt verminderd veranderd jouw conditieniveau dus mee. Zelfs als jou algehele gewicht niet veranderd kan de verhouding spiermassa en lichaamsvet wel degelijk veranderen zodat jij toch gezonder wordt en kans op aandoeningen aanzienlijk zal verminderen.

WAT IS JOUW BOTMASSA?

De botmassa geeft de hoeveelheid bot (mineraal bot-niveau, calcium of andere mineralen)in het lichaam weer. Beweging en spierontwikkeling zorgt voor sterke en gezondere botten. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat jouw botmassa op korte termijn zal veranderen, is het toch raadzaam om jouw botten goed te onderhouden door een evenwichtig voedingspatroon en veel te bewegen. Mensen tussen de 20 en 40 jaar hebben het grootste gewicht aan botmassa. De waarde aan botmassa die in de rapportage wordt weergegeven is dan ook een geschatte waarde op basis van het vetvrije weefsel (alle weefsels behalve vet) en is dus geen directe indicatie op hardheid, kracht en sterkte van de botten of risico op botbreuken.

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN

AFSLANKEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 2

Klik Hieronder...

ANTI-CELLULITE BEHANDELING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

KLACHT-VERLICHTING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN LICHAMELIJKE KLACHTEN VERLICHTEN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

CONTACT OPNEMEN?

BODY & SKIN FIX CONTACT OPNEMEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

BODY & SKIN FIX TARIEVEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 4

Klik Hieronder...

BEAUTY BEHANDELINGEN

GEZICHTS-BEHANDELNGEN

Klik Hieronder...

MAKEUP / VISAGIE

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN MAKEUP : VISAGIE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

WENKBRAUWEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN WENKBRAUWEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

WIMPERS

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

PORTFOLIO JOYCE

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

BEAUTY TARIEVEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY MAKE-UP WENKBROUWEN WIMPERS TARIEVEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...