GEZICHTS-BEHANDELINGEN

Body & Skin Fix Gezichtsbehandelingen Anti-aging facelift collageen rimpels gladde huid Microdermabrasie Ultra Frequentie Therapie chrome licht therapie Hellevoetsluis

BODY & SKIN FIX GEZICHTS- BEHANDELINGEN

De Body & Skin Fix gezichtsbehandelingen zijn bedoeld voor het verjongen, verbeteren en verstevigen van de huid. Deze ontspannen behandelingen zorgen voor verbeterde elasticiteit van de huid, geeft een lifting effect en biedt anti-aging door de aanmaak van Elastine en vernieuwde collageen. Hieronder vindt je een overzicht van onze verschillende gezichtsbehandelingen die meestal worden gecombineerd voor een langdurig en mooi resultaat!

MICRO-DERMABRASIE

Microdermabrasie is een peeling van de bovenlaag van de huid die d.m.v. micro kristallen onder vacuüm wordt toegepast. De kristallen bestaan uit diamantslijpsel en beschadigingen de huid niet. Hiermee krijgt de huid een egale peeling totdat het gewenste niveau is bereikt. De huid wordt als het ware gepolijst, waarbij dode huidcellen worden verwijderd en oneffenheden worden verminderd. Herhaling van deze behandeling resulteert dan ook in een mooiere en egalere huid.

Daarnaast wordt de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen in de huid gestimuleerd. Ook maakt Microdermabrasie de poriën minder grof en vervaagt fijne rimpels, waardoor de huid vele male gladder en fijner aan zal voelen al na de eerste behandeling.

Microdermabrasie is geschikt voor o.a. Rimpels, onzuivere huid, littekens, grove poriën en zonneschade.

Body & Skin Fix Gezichtsbehandelingen Anti-aging facelift collageen rimpels gladde huid Microdermabrasie Ultra Frequentie Therapie chrome licht therapie Hellevoetsluis 3
Body & Skin Fix Gezichtsbehandelingen Anti-aging facelift collageen rimpels gladde huid Microdermabrasie Ultra Frequentie Therapie chrome licht therapie Hellevoetsluis 2

ULTRA-FREQUENTIE THERAPIE

Ultra frequentie Therapie Wordt toegepast voor het glad maken van rimpels, herstel van gezichtscontouren en het activeren van de aanmaak van nieuw en gezond collageen. De apparatuur geeft een ultra frequente energie af die tot wel 5mm diep de huidlagen en het onderliggende weefsel binnendringt. Wanneer de therapeut de hoogfrequente energie met precisie in de huid aanbrengt ontstaat er een gelijkmatige warmte die exact op het volume van de huid is afgestemd. Door de onderhuidse verwarming trekt het collageen, de bouwsteen van jou huidstructuur direct samen. Dit effect zorgt ervoor dat jouw huid en gezichtscontouren direct strakker worden en de aanmaak van nieuw en gezond collageen in gang wordt gezet. Het weefsel verstrakt zich nog verder waardoor de huid er jonger, gladder en dus mooier uit gaat zien.

BODY & SKIN FIX CHROME LICHT BEHANDELING

De Body & Skin Fix chrome licht behandelingen bestaan uit het bestralen van de hals en het gezicht met verschillende kleuren chrome licht voor het snel verkrijgen van cosmetische schoonheidseffecten. Deze behandeling kan worden gecombineerd met bovenstaande gezichtsbehandelingen voor een sneller en mooier resultaat.

De Chrome Licht Therapie is een nieuwe techniek die gebaseerd is op de resonantie (trillingen) van onze huidcellen. Chrome licht bestaat uit verschillende lichtkleuren met ieder een eigen resonantie in een specifiek frequentiegebied. Wanneer de huid wordt bestraald met chrome licht, past het chrome licht de resonantie van de huidcellen aan en komt de resonantie van de huidcellen hiermee in harmonie en dus weer in balans.

Body & Skin Fix Gezichtsbehandelingen Anti-aging facelift collageen rimpels gladde huid Microdermabrasie Ultra Frequentie Therapie chrome licht therapie Hellevoetsluis 4

BEAUTY BEHANDELINGEN…

MAKEUP / VISAGIE

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN MAKEUP : VISAGIE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder…

WIMPERS

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder…

WENKBRAUWEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY GEZICHTSBEHANDELINGEN WENKBRAUWEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder…

CONTACT OPNEMEN?

BODY & SKIN FIX CONTACT OPNEMEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder…

PORTFOLIO JOYCE

BODY & SKIN FIX BEAUTY & MAKE-UP PORTFOLIO JOYCE HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder…

BEAUTY TARIEVEN

BODY & SKIN FIX BEAUTY MAKE-UP WENKBROUWEN WIMPERS TARIEVEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder…

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN

AFSLANKEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 2

Klik Hieronder...

ANTI-CELLULITE BEHANDELING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

KLACHT-VERLICHTING

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN LICHAMELIJKE KLACHTEN VERLICHTEN Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

CONTACT OPNEMEN?

BODY & SKIN FIX CONTACT OPNEMEN HELLEVOETSLUIS

Klik Hieronder...

FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN FITNESS ZONDER SPORTSCHOOL Hellevoetsluis 3

Klik Hieronder...

BODY & SKIN FIX TARIEVEN

Body & Skin Fix AFSLANK BEHANDELNGEN CELLULITE VERWIJDEREN Hellevoetsluis 4

Klik Hieronder...