fbpx

Afslanken

AFSLANKEN

De Body & Skin Fix Therapie is bedoeld voor iedereen die snel, gezond en verantwoord wilt afslanken zonder al teveel inspanning of langdurige intensieve trajecten zoals diëten of het gedisciplineerd bezoeken van een sportschool. Voorafgaand aan de Body & Skin Fix behandeling wordt jouw lichaam doorgemeten voor een complete Body Analyse.

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

CENTIMETERS VERLIEZEN ZONDER DIEET?

Met de Body & Skin Fix Therapie kan je zelfs centimeters in omvang verliezen zonder dieet. Voor een sneller resultaat is het wel raadzaam om je voeding zo gezond mogelijk te houden en minimaal 2 liter (bron) water per dag te drinken.

MEER KILO’S VERLIEZEN?

Wanneer je vele kilo’s wilt verliezen kan de Body Skin Fix behandeling worden gecombineerd met onze speciale detox en gewichtsverlies kuur. Afhankelijk van het aantal gewenste kilo’s, is voor een sneller resultaat wel een koolhydraat arm voedingspatroon eventueel in combinatie met onze natuurlijke en biologische supplementen-lijn aan te raden. Deze supplementen kunnen jou op een gezonde manier ondersteunen door bv. je honger te stillen of zelfs vet verbranden terwijl je rust of tijdens je dagelijkse bezigheden.

VERLIES GEWICHT, OMVANG
& VERSTEVIG JE HUID

Tijdens de Body & Skin Fix behandeling wordt plaatselijk vet verbrand, spierweefsel intensief getraind, doorbloeding verbeterd, afvalstoffen afgevoerd en je huid verstevigd. Je zult dus ervaren dat jouw spieren weer zichtbaar worden, je vet verdwijnt en je huid weer stakker wordt…en dat alles terwijl je ontspannen afslankt!

AFSLANKEN IN KUURVERBAND

Afslanken gaat het snelst in kuurverband. De duur van een kuurverband is afhankelijk van het door jou gewenste doel. Uiteraard voor het onderhouden van jouw doelstelling hoeven de behandelingen minder vaak te worden herhaald dan tijdens de kuur. Wanneer het gewenste doel is bereikt is een onderhoudsbehandeling van ongeveer 1 tot 4 keer per maand meestal voldoende.

HOELANG DUURT EEN KUUR?

Een kuur bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van ongeveer 35 minuten, waarvan 2 behandelingen per week met minimaal 1 dag rust tussendoor. Gemiddeld duurt een volledige kuur dan ongeveer 5 weken. Uiteraard kunnen afhankelijk van jouw doelstelling meerdere kuren achter elkaar worden ondergaan.

GEHEEL PIJNLOOS 100% VEILIG & BETROUWBAAR

De Body & Skin Fix behandeling is geheel pijnloos. Je spieren wennen super snel aan het vele samentrekken en weer ontspannen tijdens de behandeling. De apparatuur is door medici en ingenieurs ontwikkeld en heeft uiteraard het verplichte en veilige CE keurmerk. De Ultra Frequency golven zijn dusdanig afgestemd dat deze alleen de zenuwen activeren, welke uitsluitend de “willekeurige spieren” aansturen. Hiermee worden “onwillekeurige spiergroepen” zoals hart en longen etc. op een veilige manier vermeden.

HOE WERKT DE BEHANDELING?

Bij de behandeling ga jij in je ondergoed (en BH voor vrouwen) op de massagetafel liggen, waarna jij wordt ingewikkeld met onze wraps. Deze wraps zijn doordrenkt in hoogwaardig werkzame stoffen die naast verbeterde geleiding tevens zorgen voor detox, anti cellulite, revitalisatie van spataderen, vermoeide huid of benen en verbeterde thermische isolatie van microcirculatie bij afslanken. Vervolgens worden de 8 elementen van de Body & Skin Fix apparatuur daar strategisch bovenop bevestigd. Nu ben je klaar voor de behandeling “just lay back and relax!”

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

WAT GAAT DE BODY & SKIN FIX APPARATUUR DOEN?

De Body & Skin Fix Apparatuur stuurt verschillende golven d.m.v. Ultra sound en electro stimulatie via de zenuwen naar de hersenen om iedere vezel in de spieren aan te spannen, vast te houden en weer los te laten in een specifiek op jou afgestemd ritme en intensiteit. De spiervezels waarop deze golven zijn afgestemd zijn: de witte vezels, de rode vezels en de intermediare vezels. Doordat de Body & Skin Fix apparatuur geen energie toevoegt zal het lichaam dus zelf energie opwekken uit het verbranden van aanwezige overtollige vetmassa en snelle suikers. Uitgebreide informatie over de specifieke werking van Ultra Sound, Electro Lipolyse en infra Rood Kun je hieronder lezen.

BEHANDELINGS-PROGRAMMA IN 4 STAPPEN

Simpel gezegd volgt het Body & Skin Fix behandelingen-programma 4 stappen te weten:
1. Activatie van de witte spiervezels
2. Activatie van de rode spiervezels
3. Activatie van de intermediare spiervezels
4. Activatie van Lymfe drainage

ACTIVATIE VAN DE WITTE SPIERVEZELS

De witte spiervezels bestaan voornamelijk uit enzymen die de in het lichaam aanwezige snelle suikers verbranden. De voedingsstof voor de witte spiervezels bestaat dus uit suikers. De energie die door de witte spiervezels wordt opgeleverd tijdens de verbranding van suikers is vluchtig en voor de korte termijn. De witte vezels worden dan ook het eerste geactiveerd tijdens de behandeling.

ACTIVATIE VAN DE RODE SPIERVEZELS

Na activatie van de witte spiervezels worden de rode spiervezels geactiveerd. De rode spiervezels bestaan uit enzymen die vet verbranden. De rode vezels hebben dus vetmassa nodig als voedingsbron. De energie die vrijkomt tijdens de vetverbranding door de enzymen van de rode spiervezels is meer consistent en dus voor de langere termijn. Hierin zie je dus dat de volgorde van groot belang is om zowel suikers als vetmassa gelijktijdig optimaal te verbranden.

ACTIVATIE VAN DE INTERMEDIARE SPIERVEZELS

De intermediare spiervezels bestaan uit enzymen die zowel suikers als vetmassa verbranden om energie op te wekken. De opgewekte energie uit de intermediare spiervezels zorgt voor een lange termijn verbranding. De intermediare spiervezels worden dan ook als laatste geactiveerd.

LYMFE DRAINAGE AFVOER VAN AFVALSTOFFEN

De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage, waarin de vrijgekomen toxinen en overige afvalstoffen op natuurlijke wijze door het lichaam versneld worden afgevoerd.

INFRA-ROOD DE “EXTRA TURBO” TIJDENS HET GEHELE PROCESS

Door de toepassing van infra Rood tijdens de electro stimulatie en ultra frequentie behandeling wordt een optimalisatie gerealiseerd van bovengenoemde processen die daardoor tot wel 7 keer sneller en effectiever is. Omdat Body & Skin Fix als enige technologie beschikt over het meest geavanceerde softwareprogramma die gelijktijdig ultra sound, electro lipolyse en infra Rood combineert, zal geen enkele andere behandeling zo snel en doeltreffend resultaat boeken als deze. 

48 UUR LANG DOORWERKEN

Door de intensiteit van activatie in het spierweefsels gecombineerd met de diepgang van de infra Rood technologie, blijven bovengenoemde processen dan ook na iedere behandeling 48 uur lang doorwerken. Dit is dus vergelijkbaar met 2 tot 3 uur intensieve actie in de sportschool terwijl je relaxed op een massagetafel ligt.

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

WAT IS CELLULITE OF “SINAASAPPELHUID”?

Cellulite wordt ook wel “sinaasappelhuid” genoemd en is bij veel vrouwen een veelvoorkomend fenomeen. Cellulite wordt tevens vaak ten onrechte verward met de onderhuidse ontsteking: “cellulitis”. Cellulite heeft dus niks te maken met cellulitis, behalve dat de woorden op elkaar lijken. Cellulite ontstaat door een verslechtering van de bloedcirculatie, waardoor de voedingstoffen van cellen onvoldoende wordt aan- en afgevoerd. Deze voedingstoffen gaan zich juist ophopen tussen de cellen, waardoor de cellen gaan samenklonteren. Het resultaat is dan de “sinaasappelhuid”

DE BODY & SKIN FIX CELLULITE BEHANDELING

De Body & Skin Fix cellulite behandeling is een specifiek programma die ervoor zorgt dat samengeklonterde cellen direct worden afgebroken en het restant aan opgehoopt vet direct wordt afgevoerd door het lichaam.

WAT MOET JE MEENEMEN NAAR DE BEHANDELING?

Het enige wat jij hoeft mee te nemen naar de behandeling is misschien extra ondergoed. Doordat jij wordt ingewikkeld in de speciale vochtige wraps, kan het zijn dat jouw ondergoed misschien een beetje nat wordt tijdens de behandeling. Mogelijk vindt jij dat storend of misschien ook niet. Neem voor de zekerheid dan extra ondergoed mee en bepaal zelf wat jij wilt!

CONTRA INDICATIES

Ondanks dat de Body & Skin Fix behandelingen volkomen veilig en betrouwbaar zijn, mag er in sommige gevallen ter preventie geen body & Skin Fix behandelingen worden ondergaan. Om deze reden zijn uit voorzorgsmaatregel dan ook de volgende onderstaande contra indicaties samengesteld. Wanneer je twijfelt of jouw aandoening behoort tot de hier onderstaande contra indicaties of mogelijk een risico zou kunnen vormen tijdens een behandeling, adviseren wij om eerst jouw behandelend arts of specialist hierover te raadplegen!

WANNEER GEEN BODY & SKIN FIX BEHANDELING?

– Bij zwangerschap
– Bij borstvoeding
– Bij hartproblemen
– Als jij een pacemaker hebt
– Bij metalen implantaten (in de te behandelen zones)
– Bij leveraandoeningen (bv. hepatitis, Cirrose)
– Bij nierstenen
– Bij epilepsie (vroegere epilepsie is geen probleem)

BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN VOOR ANDERE DOELEINDEN?

Onze Body & Skin Fix behandelingen kunnen uiteraard voor verschillende doeleinden worden toegepast. Daarover kun je meer lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

- KLACHTEN VERLICHTEN
- GEZICHTSBEHANDELINGEN
- FITNESS
- ALGEHELE GEZONDHEID

Liever Deze Pagina in...

3 Korte Video's Bekijken...?

...Klik Op De Oranje Knop!

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE BEKENDE MASSAGES?

Als jij ook nieuwsgierig bent naar onze bekende massages kan je daar meer over lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

- MASSAGES
- ONTSPANNINGSMASSAGE
- SPORTMASSAGE
- KLACHTVERLICHTENDE MASSAGE

ONZE CADEAUBON... ALTIJD EEN GEZONDE VERRASSING MET SUCCES!

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken:  Cadeaubonnen

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Voor vragen of het maken van een afspraak...Klik op de knop hieronder!